Apulaisosastonhoitajan virka, Päivystyksen toimintayksikkö

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin laajan päivystyksen sairaalan yhteispäivystys tuottaa alueen päivystyspalvelut yhteistyössä maakunnan kiirevastaanottojen kanssa. Yhteispäivystys on käynnistynyt 1.1.2019. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin päivystyskeskus muodostuu ensihoidosta, yhteispäivystyksestä sekä 22-paikkaisesta päivystysosastosta.

Apulaisosastonhoitajan viran alkusijoituspaikkana on yhteispäivystys, jossa hoitohenkilöstöä on n. 80. Apulaisosastonhoitaja toimii päivystyskeskuksen esimiestyöryhmän jäsenenä, ja on mukana organisoimassa ja kehittämässä päivystyskeskuksen palveluja ja hoitotyötä potilaslähtöisesti näyttöön perustuen. Apulaisosastonhoitajan tehtävänkuvan muotoutumiseen vaikuttavat myös virkaan valitun henkilökohtaiset ominaisuudet ja erityisosaaminen. Viran hoitamiseen sisältyy myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä päivystys- ja akuuttihoitotyön kokemusta. Arvostamme johtamis- ja organisointikykyä, kokemusta työvuorosuunnittelusta sekä laatutietoista, aktiivista ja innostunutta kehittämisotetta. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat vs. toiminta-alueylihoitaja Kaija-Riitta Suonsyrjä, puh. 050 474 2628 tai vs. osastonhoitaja Vesa-Tapani Parjanen, puh. 050 474 4393. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on toimitettava ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 13.5.2019

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Hakuaika alkaa: 13.05.2019 12:00Hakuaika päättyy: 10.06.2019 15:00
Lisätiedot
Paikkojen määrä
1