Osastonhoitajan virka, Päivystyksen toimintayksikkö

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin laajan päivystyksen sairaalan yhteispäivystys tuottaa alueen päivystyspalvelut yhteistyössä maakunnan kiirevastaanottojen kanssa. Yhteispäivystys on käynnistynyt 1.1.2019. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin päivystyskeskus muodostuu ensihoidosta, yhteispäivystyksestä sekä 22-paikkaisesta päivystysosastosta.

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet innovatiivinen ja halukas kehittämään potilaslähtöisiä toimintamalleja yhdessä hoitohenkilökunnan ja toiminnasta vastaavien kanssa tutkimustietoa hyödyntäen. Osastonhoitajan viran alkusijoituspaikkana on yhteispäivystys, jossa hoitohenkilöstöä on n. 80. Viran hoitamiseen saattaa sisältyä myös viikonlopputyötä.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu soveltuva terveydenhuollon ammattitutkinto ja sen lisäksi joko alansa erikoistumistutkinto tai tehtävään soveltuva yliopistossa suoritettu alempi tai ylempi korkeakoulututkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto tai sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnon ja johtamisen opintoja vähintään 60 op. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää laaja-alaista päivystys- tai akuuttihoitotyön tuntemusta, johtamiskokemusta sekä muutosjohtamisen taitoja. Arvostamme joustavuutta, yhteistyökykyjä, neuvottelutaitoja sekä aktiivista kehittämisotetta. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tiedusteluihin vastaavat vs. toiminta-alueylihoitaja Kaija-Riitta Suonsyrjä, puh. 050 474 2628 tai vs. osastonhoitaja Vesa-Tapani Parjanen, puh. 050 474 4393. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on toimitettava ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 13.5.2019

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Hakuaika alkaa: 13.05.2019 12:00Hakuaika päättyy: 10.06.2019 15:00
Lisätiedot
Paikkojen määrä
1