Erikoistuvan fyysikon toimi, Radiologian toimintayksikkö

Erikoistuvan fyysikon toimessa erikoistutaan sairaalafyysikon pätevyyteen. Koulutus järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopistollisen sairaalan lääketieteellisen fysiikan vastuualueen kanssa. Koulutuspaikkana on ensimmäiset kaksi vuotta Seinäjoen keskussairaala, jossa pääosa koulutuksesta tapahtuu radiologian yksikössä, mutta osaltaan myös kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen sekä kliinisen neurofysiologian yksiköissä. Kahden vuoden Seinäjoen keskussairaalan jakson jälkeen koulutus jatkuu erikoistumisopintojen edellyttämän ajan loppuun Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Kelpoisuusehtona toimeen on ylempi korkeakoulututkinto, jossa fysiikka tai lääketieteellinen fysiikka on pääaineena, koulutusohjelmana tai vastaavana kokonaisuutena. Eduksi katsotaan opinnot ja tutkimustyö lääketieteellisen fysiikan tai tekniikan sekä säteilyfysiikan alueella, ja aiempi työkokemus sairaalafysiikan alalla. Toimessa menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, kykyä työskennellä suuressa moniammatillisessa työympäristössä ja valmiutta jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja potilaslähtöistä ajattelutapaa. 

Toimi täytetään Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä kahdeksi vuodeksi. Valinta toteutetaan yhteistyössä Tampereen yliopistollisen sairaalan lääketieteellisen fysiikan vastuualueen kanssa. Kyseessä on kokopäivätyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Työn alkamisajankohta on neuvoteltavissa. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti.

Tiedustelut ylifyysikko Jyrki Ruohonen, puh. 06 415 3378 ja sähköpostiosoite jyrki.ruohonen(at)epshp.fi.

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake on osoitteessa www.epshp.fi.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen  vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 4.4.2019

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Hakuaika alkaa: 04.04.2019 15:00Hakuaika päättyy: 29.04.2019 15:00
Lisätiedot
Paikkojen määrä
1