Ylilääkärin virka, Psykiatrian toimintayksikkö

Haemme psykiatrian ylilääkäriä psykoosisairauksien hoidon ja kuntoutuksen kehittäjäksi ja toteuttajaksi Kauhajoen psykiatriselle poliklinikalle. Poliklinikalla toimii moniammatillinen kokenut ja kouluttautunut työryhmä (yht.14 työntekijää) ja työryhmän muissa toimissa vakinaiset työntekijät. Toimialueen väestöpohja on noin 22 000 asukasta. Alueella toimii myös EPSHP:n ensiapupsykiatrinen työpari (erikoislääkäri+sairaanhoitaja) ja alueen peruspalvelut ovat kattavat ja hyvät.

Kelpoisuusehtona virkaan on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto ja kokemus erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävistä tehtävistä. Hallinto- ja johtamiskokemus, vahva kliininen kokemus ja monipuolinen työkokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus on voimassaolevan lääkärisopimuksen mukainen. Erityisosaaminen huomioidaan palkkauksessa.

Tiedusteluihin vastaa ylilääkäri, toimintayksikköjohtaja Antero Lassila, puh. 06 415 4158 ja ylilääkäri Tarja Männistö, Kauhajoen psykiatrinen poliklinikka (mielialahäiriöt), puh. 050 474 2958. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi(at)epshp.fi. 

Hakemus täytetään ja lähetetään sähköisesti. Hakuilmoituslomake löytyy osoitteesta www.epshp.fi.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Seinäjoki 4.1.2019

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Hakuaika alkaa: 04.01.2019 12:00Hakuaika päättyy:08.02.2019 14:00
Lisätiedot
Paikkojen määrä
1